Bakvänd dag

Till att börja med:

Grattis älskade maken på din födelsedag! Idag alltså, men vi firade den igår. Huset fullt igår kväll och grillning på menyn. Underbart väder. Lite försnacks först och gott vitt vin. Många skratt förstås. Vi hade skitkul som vanligt när vi samlas med de människorna :D

Och det fina vädret fortsatte ju idag. Knallblå himmel och strålande sol.
Så vi bestämde att vi skulle göra oss till och åka till Öland. Vi köpte engångsgrill, korvar och korvbröd. Packade matsäck och filt. I bilen svettades vi ymnigt och havet glittrade förföriskt när vi åkte över Ölandsbron. Hunden flämtade. Och jag tittade bort när jag såg hur termometern i bilen sjänk från härliga 13 grader til 7... ju närmre havet vi kom.

Väl framme hoppade vi glatt ur bilen ...och möttes av iskyla! Det blåste svinkallt.
Men vi tog tappert med oss alla pinaler ner till havet... där det var ännu kallare... bbrrr... hunden var dock lycklig och sprang som en tokig runt där, doppade sig även i havet.

Jag och dottern promenerade med skallrande tänder runt på stenarna, make och sonen spelade lite fotboll... men fy fan... det var för kallt helt enkelt. Efter en halvtimme kapitulerade vi och insåg att grillning vid stranden på Öland inte var någon tiopoängare och med snabba steg gick vi tillbaka till den varma sköna bilen för att istället styra mot Kalmar och hitta någon plats där. Väl i Kalmar snurrade vi runt och letade efter nån bra grillplats men det sket sig på både det ena och det andra. Där var det kallt, där kunde man inte ha hund, där var det massa folk (inte för att vi är folkskygga men det kändes inte riktigt lägligt att smälla upp en engångsgrill just där) osv... det var som ett stort skämt till slut, och klockan drog iväg...

Till slut hamnade vi ute vid Ikea och plötsligt såg Burger King väldigt lockande ut ;-)
Så grillningen på stranden slutade med middag på Burger King istället. Vilket också ju är väldigt gott!

När vi sen kom hem insåg vi att vi hade kunnat haft en grymt skön förmiddag i vår lilla trädgård för där stod temperaturen på behagliga 22 gr (vi har väldigt mycket lä där). Så det var shorts och linne på och steka oss på altanen resten av eftermiddagen. Grymt skönt!
Efter en härlig skogspromenad för mig, dottern och hunden så åkte iaf engångsgrillen fram och vi grillade korv ute i trädgården till kvällsmat... och det gick ju bra det med :-)

Så vissa gånger stämmer verkligen uttrycket Borta bra men hemma bäst... absolut idag!


Kommentarer
Postat av: gaggan

Låter som helt vanlig dag i erat liv... ;)

2008-04-21 @ 11:46:24
URL: http://www.gaggan.blogspot.com
Postat av: gioia

Haha, du tycker det? :-)

2008-04-21 @ 13:08:16
Postat av: Sara

Men det blev ju en toppendag i alla fall! :)

2008-04-21 @ 22:02:11
URL: http://piccolinas.blogspot.com
Postat av: gioia

sara: Ja, visst blev det det... till slut;-)

2008-04-22 @ 06:33:26
URL: http://gioia.webblogg.se
Postat av: Asa Eden

Det later supermysigt. Det viktigaste pa slutanden ar ju att ni var tillsammans - det later som en klichè men sa ar ju fallet! Ni verkar ha en sammansvetsad "Cosby-familj".
Kram Asa

2008-04-24 @ 19:25:44
URL: http://www.silvia.blogg.se
Postat av: gioia

Haha, ja familjen Cosby har man ju sett på TV :D Vet inte om vi är nån Cosbyfamilj direkt men vi försöker ha kul tillsammans iaf :-) Kram på dig med

2008-04-24 @ 19:55:54
URL: http://gioia.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0