En liten Maggie?

Idag när jag jobbade så fick jag en kund som jag assisterade ganska länge. Vi fick bra kontakt och pratade på ganska mycket, sådär som man gör när man har en riktigt trevlig kund. Redan från första början konstaterade jag att vi båda två hade hundar och när det var dags för henne att gå så frågade jag lite nyfiket vad hon hade för hundar och då visade det sig att hon har uppfödning av just den hundrasen som min lilla bebis är, strävhårig foxterrier.

 Bebis in pose

Eftersom den rasen inte är så vanlig här kändes ju det som ett jättekul sammanträffande och vi fortsatte att blurra på. Plötsligt frågar hon om jag inte skulle kunna tänka mig att ta hand om en av hennes små tikar som skulle behöva bo någon annanstans, då hon har för många, och dessutom snart skulle ha valpar och då skulle spara en från den kullen för att kunna avla på.
Tiken är en liten försynt tjej vid namn Maggie som är lika gammal som min hund, och jag blev förstås eld och lågor. Min vovse ju skulle älska att få en liten tjejkompis att busa med...

"Måste bara prata med min man om det"...

"Ni skulle ju kunna ta hem henne några dagar och se hur det fungerar"

"Ja, varför inte..... :D

Och maken verkar inte helt främmande för tanken så nu känner jag mig jättespänd för det här. Ska det bli en liten Maggie eller inte?

 Maggie, bild lånad från Kennel Jollyfox hemsida

Och om någon undrar varför min hund inte har samma frisyr som Maggie så är det för att jag har friserat honom själv... därmed inte lika prydlig ;) Men visst är hon söt :D


Kommentarer
Postat av: Sara

Jättesöt! Klart att dom två vill bo tillsammans! :)

2008-11-07 @ 08:37:52
URL: http://viamessina.blogspot.com
Postat av: gaggan

Åh! Gör det! Så tar vi hand om Greta, så blir de bästisar sen. :D

2008-11-08 @ 08:30:03
URL: http://www.gaggan.blogspot.com
Postat av: gioia

sara: :D Skulle vara roligt att se hur de reagerar när de träffas, min bebis skulle nog bli dökär iaf ;)gaggan: Lilla Greta och Maggie, ja varför inte :)

2008-11-08 @ 12:52:18
URL: http://gioia.webblogg.se/
Postat av: Sara

Då tycker jag att han ska få bli kär! :)

2008-11-09 @ 08:25:56
URL: http://viamessina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0