Back in business

Jag förstår inte var tiden tar vägen... Plötsligt har det gått ännu en vecka. Och återigen konstaterar man att man inte har hunnit allt som man hade tänkt sig. Ja, jag säger då det :)

Nåväl, vår helg i Stockholm blev som alltid jättemysig. Vädret var underbart och vi hann med både korvgrillning på engångsgrill ute vid en underbar plats som heter Rosersbergs slott, traskande i Stockholm City, och påskmiddag hos systers svärföräldrar. En hel del gosande med systers lilla nyinförskaffade chihuahuavalp blev det förstås, jag försökte även smuggla med honom hem i handväskan men se, det gick inte syster med på :D
Dock tror jag min vovse var mest nöjd över det då en liten bjäbbande och nafsande valp kanske inte var riktigt hans melodi ;) Han tittade lite förvånat på honom och lufsade iväg och funderade säkert på om det var en ny pipleksak eller nåt... :)
Däremot fick vi med kusin M hem och det är ju alltid trevligt, så nu är man trebarnsmamma tillfälligt. Dock åker han hem nu till helgen, men det fina är att hela systerfamiljen kommer igen till nästa helg, så det känns helt ok :)

Det här blev ett hafsigt och stressigt inlägg men så är det när man försöker svänga ihop ngt på sin lunch... men ett livstecken blev det iaf ;)

I´ll be back

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag kunde inte hålla mig längre: jag är tillbaka på ny adress. (Raderade ju hela bloggen.)



:)

2009-05-10 @ 08:40:06
URL: http://viacavour.blogspot.com
Postat av: Angelica

Vad hände?? Saknar dig!!

2009-06-14 @ 20:35:26
URL: http://vidlund.blogg.se/
Postat av: Angelica

Näe, ingen facebook tyvärr :-(

2009-06-18 @ 17:00:35
URL: http://vidlund.blogg.se/
Postat av: aha

Hej!

Jag kommer så smått börja med en blogg igen. Vet inte om du fortfarande skriver i den här bloggen, men min adress finns ovan.

2009-07-07 @ 00:06:09
URL: http://ahaofellini.blogspot.com/
Postat av: Anonym

aha: Åh vad kul att du är tillbaka :) Försökte kommentera på din blogg men det sket sig :( Är iaf i Napoli just nu men när jag kommer hem ska jag försöka ta tag i min blogg igen... vi får väl se ;)

2009-07-24 @ 17:02:15
URL: http://gioia.webblogg.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0